Cercar en aquest blog

dimecres, 17 de setembre del 2014

Introducció a l'excelència en Word

Bon dia!

Com va l'inici de curs? Espero que sigui bo i que hagueu agafat amb ganes aquest últim curs.

Ja us vaig comentar que abans d'entrar en matèria amb el bloc de tractament d'imatge volia que em demostréssiu que sabeu fer servir certes eines de Word que us seran de molta utilitat per al vostre Projecte de Recerca.

La tasca que heu de fer és senzilla. Vull que busqueu a la Wikipedia un article sobre un país qualsevol. Amb la informació que teniu allà, vull que creeu un document Word amb les següents característiques:

-Taula de continguts dinàmica (és a dir, un índex a la primera plana que s'actualitzi sol amb els títols dels subapartats)

-Separar cada subapartat per a que comenci en una pàgina nova.

-Numerar les pàgines imparells al cantó inferior dret i les parells al cantó inferior esquerre (com els llibres)

-Deixar la primera plana com a portada sense numerar (podeu deixar-la des de l'inici del treball o "inserir portada" al final del mateix)

-Posar un encapçalament fixe a les pàgines parells  (el nom del país) i a les pàgines imparells (el vostre nom)

-Intercalar una pàgina en horitzontal en mig del document amb alguna imatge del país.

-Posar un gràfic exportat d'excel que canvïi quan s'actualitzi, amb la seva taula de dades corresponent (per al gràfic podeu agafar dades de la població del país durant els últims anys, per exemple)

-Redefinir els marges per a que a les pàgines parells, la part esquerra sigui una mica més gruixuda que la dreta i viceversa amb les pàgines imparells (és l'espai a tenir en compte per a l'encuadernació)

-Definir un estil, un interlineat i una justificació del text uniforme per a tot el document (que quedi polit i el més seriós possible)

-Afegir com a mínim 5 notes al peu de pàgina.


Totes aquestes accions les trobareu útils a l'hora de redactar el vostre treball. Si us fixeu, n'hi ha 9, pel que la pràctica la valoraré sobre 9 (cada guió val un punt).
Tot i que valoraré el ritme de treball de la classe, en principi teniu temps fins dilluns que vé.

Ànims i sort!

Xavi

P.D.: Recordeu que valoraré la independència personal i la capacitat d'aprendre a aprendre i resoldre-us les qüestions que tingueu. I també em podeu preguntar quan ho necessiteu; jo us indicaré si ho podeu solucionar vosaltres sols o us donaré un cop de mà ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.