Cercar en aquest blog

dimarts, 9 de setembre del 2014

Benvinguts/des al curs d'Informàtica

Bona tarda a tothom!

Vull donar-vos la benvinguda a aquest que serà el vostre últim any d'informàtica a l'escola (i no només d'informàtica, esperem).

Durant els anys anteriors hem treballat alguna vegada amb el bloc que farem servir aquest any i ja us hauria de sonar, per tant no hi dedicaré gaire tems a recordar com funciona.

Per a la realització i superació de la matèria només cal que entreu al bloc, llegiu la pràctica corresponent i la realitzeu, enviant-me-la després per correu, o el que es demani.

Farem 3 blocs de treball, tot i que és possible que durant algun d'ells ens dediquem a alguna feina paral·lela, però tot arribarà.

També vull anunciar-vos que algunes de les pràctiques tindran l'enunciat en anglès, per a que veieu l'aplicació de la llengua en altres àmbits diferents als propis.

Recordeu que si entreu en alguna pàgina web aliena al contingut a treballar o a la pràctica, tindreu un 0 de nota en la pràctica que estigueu fent. Si necessiteu entrar al Facebook o Instagram o similar per a agafar alguna fotografia que utilitzareu per alguna pràctica d'imatge, demaneu-m'ho expressament.

Recordeu també que no es poden utilitzar auriculars a la classe, excepte en les pràctiques del bloc d'àudio o en aquells moments que el professor ho indiqui.

Si acabeu la pràctica i n'hi ha una de penjada nova, podeu començar-la a fer. En cas contrari, podeu avançar feina d'altres matèries, treballs o fins i tot del Projecte de Recerca, quan l'hague començat.

Les pràctiques es poden realitzar al ritme personal que vulgueu: jo simplement us diré dates d'entrega cap al final de trimestre de totes les pràctiques, però convé anar treballant cada dia per portar la feina al dia i no deixar-ho per a última hora (penseu que el treball diari també comporta millora de la nota)

Durant la matèria no hi haurà gaires exàmens: la nota s'aconsegueix amb la feina diària i l'esforç i entrega en les pràctiques.

I sense més dil·lació ...
Ànim i endavant!!

Comencem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.