Cercar en aquest blog

dijous, 19 de gener del 2012

Pràctica 4

Hola a tothom!

Ja heu vist la base del llenguatge HMTL. Anem doncs a aprofundir una mica més.

Ja us heu trobat amb algunes situacions en les que havíeu d'utilitzar el que anomenem "atributs". els atributs són informació extra que s'aporta una etiqueta, com per exemple el href o el src pels enllaços i les imatges respectivament.
D'altra banda ja sabeu que podeu definir headings (p.ex. <h1>) que indiquen encapçalament i dónen un estil de lletra més gran que la del text pla que ve a continuació. Heu de saber, que aquestes etiquetes van des de h1 fins a h6. Cal comprendre que per posar lletra "GRAN" o negreta no s'utilitza aquesta etiqueta.

Una altra etiqueta útil és la <hr />. Aquesta afegeix una línia horitzontal en el vostre paràgraf.
De la mateixa manera, també es poden afegir comentaris a la vostra plana web. Això significa que, al bloc de notes on edito en HTML, puc afegir comentaris a algunes zones amb informació que no em sortirà a la web quan la visualitzi, per exemple, coses que em quedin per fer... etc. Això s'indica així: <!--Això és un comentari -->

També heu vist que els paràgrafs venen definits per l'etiqueta <p>. Heu de recordar que sempre s'han de tancar les etiquetes, al final del paràgraf també </p>. Si volem passar a escriure en una línia nova en un paràgraf, hem d'utilitzar l'etiqueta <br />. Aquesta etiqueta ens afegeix un canvi de linia, especialment important quan estem escrivint textos llargs i no volem que quedi tot amuntegat.

Per tant, què heu de fer en aquesta pràctica? Sobre la web que ja teniu creada, heu d'extendre el text descriptiu i fer servir almenys un cop la cursiva, la negreta, el subratllat, un canvi de línia i afegir una linia horitzontal, tot dins d'un paràmetre d'estils adient per a donar-li el que s'anomena un aspecte amigable. en altres paraules, heu de retocar la vostra web afegint aquestes configuracions d'estils.

Ànim!

Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.