Cercar en aquest blog

dimarts, 26 d’abril del 2011

I el següent és...

En primer lloc,. Bona Pasqua! Espero que aquests dies us hagin servit per a recarregar energies i mentalitzar-vos per afrontar el poc que queda de curs. Recordeu que ara no és moment de badar, sinó de donar-ho tot en aques sprint final que comença ja.

I ara anem al que ens interessa. Un cop m'entregueu el guió (envieu-me'l per mail, amb absolutament tot el què direu) només heu de gravar-ho. Com?

Haureu de portar alguns auriculars amb micròfon de casa per a fer-ho. Si no ho aconseguissim, podríem intentar de fer-ho amb una càmera de fotos i agafant només l'àudio, però millor amb micro sol (o amb auriculars) ja que la qualitat serà millor. Un cop tingueu gravat tot el que heu de gravar, només heu d'anar muntant el programa de ràdio junt amb els cops, sintonia i melodia que heu triat. Per això, farem servir les PISTES, de tal manera que podrem superposar àudios i després unificar-ho tot en una mateixa pista mp3 (que serà el que m'haureu d'enviar per mail). A més a més, les pistes us permetran fer servir efectes d'estèreo que una sola pista no us permet.

Per tant, què heu de fer?

1.- Llegir/interpretar el guió que m'heu enviat i enregistrar-ho amb un micròfon
2.- Amb l'audacity, retallar els trossos de gravació.
3.- Fer pistes per a les melodies i per a les gravacions de veu i intercalar-les
4.- Guardar-ho tot com una sola pista en format .mp3
5.- Enviar-m'ho per mail

I amb això haurem acabat la pràctica. Aneu al tanto perquè només quedarà una pràctica d'àudio després de fer tot això, però tenim el temps marcat per fer-ho tot, per tant, aprofiteu el temps que se us dóna a classe.

Ànim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.