Cercar en aquest blog

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Nou bloc d'imatge

Hola nois i noies!

A PARTIR D'ARA, ENTRAR AL FACEBOOK O MIRAR WEBS QUE NO TINGUIN A VEURE AMB LES PRÀCTIQUES (a no ser que el professor indiqui el contrari) ES PENALITZARÀ EN LA NOTA D'ACTITUD I PROCEDIMENTS DE L'ASSIGNATURA


Poc a poc heu anat descobrint la utilització bàsica del GIMP i algunes de les seves virtuts (i defectes).

Ara començarem el proper bloc d'imatge, que ens acostarà a aspectes més tècnics i de precissió d'una bona eina de tractament d'imatge. Les pràctiques seran igual: haureu de fer-les i entregar-les, de moment, per correu electrònic.

Per aquest segon bloc ens guiarem per unes pràctiques ja dissenyades que abarquen tot el que hem de treballar: estan numerades a partir de l'1, i nosaltres mantindrem aquesta numeració. Aquí va la primera:

http://tecnoaix.es/ESO4/informatica/gimp/practica1
arxiu: http://tecnoaix.es/ESO4/informatica/gimp/archivosp1/imagen

Seguiu les instruccions del pdf i envieu-me el resultat final. recordeu que ho heu de fer el més acurat possible, per a tenir millor nota, ja que coses a mig fer restaran forces punts. Com a consell, el tractament d'imatge és una feina de paciència fins que s'aconsegueix el resultat buscat, però un cop s'aconsegueix, la calitat és molt bona. Ànims i endavant!

Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.