Cercar en aquest blog

dimarts, 12 de febrer del 2013

Pràctica 6

Hola a totes i tots!
En aquesta nova pràctica acabarem de retocar paràmetres amb els que vam començar a treballar la pràctica passada. Recordeu que els atributs d'estil ara es defineixen conjuntament amb l'etiqueta "style", enlloc d'utilitzar paràmetres independents d'altres etiquetes com la "font".

En aquesta pràctica anirem una mica més enllà: aplicarem un color de fons i altres paràmetres d'estil a la nostra web segons aquesta nova etiqueta. Haureu de recuperar la vostra web personal, on es trobaven les vostres descripcions i modificar-ne l'estil.

Visiteu l'exemple de la web: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_styles i seguiu-lo per a donar color al fons enlloc de com ho fèieu abans. A més, a la vostra pàgina web, afegeix un paràgraf amb la definició de "CSS" i cerca i escriu-hi a què es refereixen els experts quan es parla d'etiquetes "deprecades" i doneu algun exemple. Per tant:

-Utilitza styles per redefinir la teva web personal original.
-Afegeix un nou paràgraf d'informació sobre tu amb un estil diferent.
-Afegeix un subapartat (amb subtítol, etc...) sobre el CSS (molt breu, 3-4 línies)
-Afegeix la definició d' "etiqueta deprecada".

-Extra: afegeix un enllaç a un document word qualsevol dels realitzats durant el curs. Explica a la web què      passa. S'obre a la mateixa pàgina web? S'obre amb un altre programa?
-Afegeix un enllaç "torna a l'inici" al final de la vostra web, que quan s'hi faci clic torni a l'inici de la web.

Ànim!
Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.