Cercar en aquest blog

dijous, 13 de setembre del 2012

Benvinguts!! Pràctiques 1 i 2


Bona tarda a tothom!

Benvinguts al curs d'Informàtica 2012-2013 d'aquest bloc online. Ja esteu una mica habituats a treballar així (les últimes pràctiques de l'any passat les fèiem així), però us recordo el funcionament.

Només cal que entre al bloc, llegiu la pràctica corresponent i la realitzeu, enviant-me-la després per correu.

Ànim i endavant!!


Començarem a entrar en matèria veient la aplicació pràctica de les coses.

En aquestes dues primeres pràctiques heu, en primer lloc, de realizar un petit powerpoint amb informació sobre 5 tipus diferents de format d'imatge.


Un cop ho tingueu fet, m'ho ensenyeu i passeu a la segona part. Haureu de cercar una imatge per internet (per exemple, a google/images) que tingui una mida gran i estigui en format .bmp. Per MIDA entenem la llargada per l'amplada (per exemple, 1024x768). Aquestes mesures venen donades en PÍXELS, és a dir, la  unitat de referència de la "mida" d'imatges o continguts visuals similars. Per tant, estem parlant d'una imatge que tingui més de 1000 píxels de llarg per més de 700 píxels d'ample.

Un cop tingueu aquesta imatge, heu de canviar el format a cadascun dels cinc que hem vist. Al final, tindreu 5 imatges en formats diferents. Un cop tingueu aquestes imatges, ompliu una taula on, per cada format d'imatge, compareu el pes (recordeu posar les unitats: Bytes, Kilobytes, Megabytes...) y la resolució o qualitat de cadascuna. Envieu-me les imatges i la taula en un .zip a la meva direció de correu.

Per tant, què heu de fer en aquesta segona part:

1.- Buscar una imatge en bmp de mida gran i guardar-la a l'equip (escriptori)
2.- Canviar-li el format i obtenir 5 imatges amb els 5 formats diferents
3.- Omplir una taula que creareu amb el word on per cada format s'indiqui el pes i la qualitat de la imatge
4.- Comprimir-ho i enviar-m'ho adjunt en un e-mail amb assumpte "el vostre nom".

Bona sort!!

P.D.: Podeu unir-vos al bloc i subscriure-us per rebre les actualitzacions abans que ningú i fer comentaris a alguna entrada, també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.