Cercar en aquest blog

dijous, 17 de març del 2011

Les Capes

Hola a tots i totes!

Ja coneixem els diferents formats i les característiques bàsiques de cadascun, ja sabem canviar formats d'imatge, comprimir arxius i escapçar, ampliar i reduir imatges. El següen pas serà començar a fer muntatges.

Les capes ens permeten fer dibuixos d'una manera similar a un collage: podem anar retallant trossets i anar-los col·locant i relacionant amb altres troços independentment de la resta de la imatge. Per tant, sobre el fons que volguem, podem anar posant elements que podrem configurar o retocar sense haver de tocar la resta de la imatge.
Per practicar tot això de les capes vull que busqueu a Internet la imatge d'un bosc. Amb aquest bosc de fons vull que feu un fotomuntatge per capes. Podeu fer servir el Paint o el Photoshop (Si ho feu desde casa, recomano el GIMP http://sourceforge.net/projects/gimp-win/files/GIMP%20%2B%20GTK%2B%20%28stable%20release%29/GIMP%202.6.11%20%2B%20GTK%2B%202.16.6/gimp-2.6.11-i686-setup-1.exe/download , que és un programa com el photoshop però de codi obert, gratuït)
D'altra banda, vull que busqueu una imatge d'un camell i dues més d'un parell de superherois. El muntatge final haurà de ser els superherois interaccionant amb el camell al bosc. Poseu-hi creativitat!

Per tant, què heu de fer?

1.- Buscar una imatge d'un bosc que utilitzarem de fons
2.- Buscar una imatge d'un camell.
3.- Buscar 2 imatges de 2 superherois
4.- Retallar el camell i els superherois amb l'eina d'escapçar.
5.- Enganxar, per capes (en el photoshop) els retalls sobre el bosc i fer el muntatge amb creativitat
6.- Podeu afegir alguna bafarada amb alguna frase adient.
7.- Finalment, Enviar-me la imatge amb el muntatge al correu amb assumpte "el vostre nom"

Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.