Hola a tots i a totes!
Encara que potser no us ho creieu, podem dir que ara ja sou experts en el tractament d'imatge i que heu aprés a desenvolupar-vos buscant programes i maneres de fer les coses que se us demanaven: heu guanyat en conceptes, en procediments i en actituds. Ara sabeu coses, sabeu fer-les, i sabeu desenvolupar-les i aplicar-les a altres coses, que és el més important de tot.
En aquests dies que s'acosten, fins abans de la Setmana Santa, recordeu repassar el tema de les imatges per a la prova i de tot el que hem fet a les classes de teoria sobre les comunicacions.
Ara comencem amb un altre àmbit molt important del que anomenem multimèdia o audiovisual: ja hem vist la part visual, pel que ara hem de trobar-nos amb la part d'àudio.
En les properes sessions treballarem el tractament d'audio, pel que us suggereixo que porteu auriculars, i si en teniu, algun micròfon per enregistrar. El programa que utilitzarem és l'Audacity, que ens permet editar pistes d'àudio i és gratuit i de llicència oberta (com el GIMP en les imatges, recordeu?)
Per tant, el primer que vull que em feu, és que em busqueu informació i em feu un petit powerpoint sobre els formats mès coneguts d'audio i sobre els programes que reprodueixen audio que conegueu, a més d'alguna cosa sobre l'STREAMING, que és el que ens permet veure vídeos o escoltar àudio en la web.
Per tant, què heu de fer:
- Fer un power point buscant informació sobre els formats d'àudio més utilitzats (MP3, WMA, RM i algun més)
- Afegir diapositives amb imatges i una miqueta d'informació sobre els programes que reprodueixen so (WMPlayer, Winamp, RMPlayer i algun més)
-Afegir una o dues diapositives amb informació sobre l'streaming d'àudio o vídeo (què és, per a què serveix, què ens permet, quin és el seu funcionament bàsic...)
Ànims i endavant!
Xavi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.